Ενέργεια Toshiba

雷霆免费永久加速器

Ενισχύουμε την πρόοδο

Βασιζόμαστε στην πολυετή μας εμπειρία για την ανάπτυξη πολύτιμων τεχνολογιών στα πλέον αξιόπιστα συστήματα.

Από την ανανεώσιμη πηγή ενέργειας υδρογόνου και τα συστήματα διανομής νέας γενιάς έως τη γεωθερμκή, υδροηλεκτρική και πυρηνική ενέργεια, η Toshiba συμβάλλει στη δημιουργία ενός ενεργειακού δικτύου που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε όλον τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα ►
Ημιαγωγοί & Αποθήκευση Toshiba

雷霆免费永久加速器

Εξαιρετικά γρήγορη αποστολή δεδομένων

Η Toshiba προσφέρει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις μια ευρεία γκάμα καινοτόμων σκληρών δίσκων (HDD), καθώς και λύσεις ημιαγωγών, για εφαρμογές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανικής παραγωγής, του Internet of Things (IoT), του ελέγχου μέσω κίνησης, των τηλεπικοινωνιών, της δικτύωσης, των καταναλωτικών αγαθών και των λευκών συσκευών.

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει ενσωματωμένα κυκλώματα ασύρματης διασύνδεσης, ημιαγωγούς παροχής ενέργειας, μικροελεγκτές, οπτικούς ημιαγωγούς, εξειδικευμένα ενσωματωμένα κυκλώματα για συγκεκριμένες εφαρμογές (ASIC), τυποποιημένα προϊόντα για συγκεκριμένες εφαρμογές (ASSP) και ολοκληρωμένες συσκευές από διόδους έως ενσωματωμένα κυκλώματα λογικής.

Μάθετε περισσότερα ►
赛·风3安卓版免费下载

雷霆免费永久加速器

Η δοκιμή του χρόνου

Μέσω των λύσεών μας για δημόσιες υποδομές, κτήρια και εγκαταστάσεις, καθώς και των βιομηχανικών μας συστημάτων, επιδιώκουμε τη δημιουργία μιας κοινωνίας που παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και αξιοπιστία.

Μεταξύ των βασικών εξελίξεων σε αυτούς τους τομείς είναι η δημιουργία φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων που εξοικονομούν ενέργεια για υποδομές κρίσιμης σημασίας σε όλον τον κόσμο, όπως δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, εθνικές οδοί, οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, καθώς και συστήματα κλιματισμού και φωτισμού.

Μάθετε περισσότερα ►
Ψηφιακές Λύσεις Toshiba

雷霆免费永久加速器

Συν-δημιουργήστε νέες αξίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες

Συνδέοντας διάφορα αντικείμενα και συσκευές με το Internet, το IoT δημιουργεί νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που χρησιμοποιούν μεγάλους όγκους συγκεντρωμένων δεδομένων. Υπερβαίνοντας τα όρια των εταιριών, των κλάδων και των περιοχών, δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και νέα αξία, μαζί με τους πελάτες μας αλλά και την κοινωνία.

Μάθετε περισσότερα ►
Toshiba Quantum Key Distribution

雷霆免费永久加速器

Ασφαλής επικοινωνία

Το όραμα της Toshiba είναι να διασφαλίσει τις παγκόσμιες επικοινωνίες απέναντι στις προόδους που συντελούνται στην πληροφορική και τα μαθηματικά. Σε μια εποχή που η τεχνολογική πρόοδος έχει οδηγήσει σε συνεχή εξάπλωση των δεδομένων, η ανάγκη για την ασφαλή μετάδοση ευαίσθητων πληροφοριών ποτέ δεν είχε μεγαλύτερη σημασία

Μάθετε περισσότερα ►